Communie en lentefeest

compo-2-foto-s
Vermijdt teleurstellingen en doe beroep op FOTO DELRO voor het maken van jouw foto's.

Bekijk enkele voorbeelden in onze fotogalerij.

We voorzien voor iedere communicant een individuele fotosessie van minstens een half uur tot een uur. Je kunt kiezen voor studio-opnamen of een fotoreeks die we op locatie nemen. Binnen het Waasland worden hiervoor geen extra kosten aangerekend. De keuze is volledig vrij, het maakt de reportage nog persoonlijker.
Ook verwijzingen naar een hobby of persoonlijke objecten - of zelfs huisdieren - kunnen de foto's een eigen tintje geven (breng alles gerust mee naar de fotosessie!).
Wil je van de gelegenheid gebruik maken om ook broertjes of zusjes (of gewoon het hele gezin) op de foto te zetten, dan vormt dat uiteraard geen probleem (meestal ook zonder meerprijs!).

Veelal worden kleuropnamen gekozen, maar zwart-wit- of sepia- (bruintoon-)foto's zijn eveneens perfect mogelijk, ook daarvoor geldt geen prijsverschil.

Van deze fotoreportage maken we proefafdrukken, zodat je rustig de beste opnamen kan selecteren, deze bundelen we meestal in een handig albumpje.

Zoals je wel zal begrijpen werken we voor zo'n reportage steeds op afspraak. Een telefoontje (03 776 23 62) volstaat.
Kies je voor buitenopnamen dan leggen we een datum vast, maar nemen we de dag van de afspraak nog eens contact op om te zien of de weersomstandigheden wel gunstig (genoeg) zijn. Eventueel wordt de afspraak verlegd of wordt er toch voor binnenopnamen gekozen.

Om rustig de tijd te hebben alles te kiezen en af te drukken, raden we aan om de afspraak minstens een maand voor de viering vast te leggen (sommigen laten dit samenvallen met een kappersafspraak waarbij het "communiekapsel" al eens wordt uitgetest).
Bij buitenopnamen mag dat liever nog wat vroeger zijn, zodat we nog een beetje kunnen "schuiven" volgens het weerbericht.
Aangezien we alles zelf opmaken en afdrukken, zijn snelle(re) levertijden echter geen probleem.

Tarief

Het standaardtarief voor zo'n reportage is € 95,00.
Op basis van jouw wensen kan hiervan echter afgeweken worden.

Prentjes, uitnodigingen,...

In onze fotogalerij vind je vele voorbeelden van mogelijke prentjes en uitnodigingen. Neem zeker eens een kijkje!
De kost voor de opmaak en het drukken van de prentjes is nog niet in de reportage-prijs begrepen.

In de regel maken we steeds een persoonlijk ontwerp, rekening houdend met jouw voorkeur.
We bedenken graag een originele opmaak, maar als je zelf al een goed idee hebt of iets aparts in gedachten hebt, dan willen we dat graag voor jou realiseren! Uiteraard mag je voorbeelden (afgedrukt of digitaal) meebrengen om jouw smaak toe te lichten.

In principe zijn er geen vaste bestelhoeveelheden. We stellen enkel een minimumoplage van 10 stuks per soort voor. Vanaf dan is elk gewenst aantal mogelijk.

De prijzen worden bepaald door de opmaak (een éénmalig bedrag per ontwerp en afhankelijk van de "moeilijkheidsgraad" - minimum € 15,00) en de kostprijs per afdruk (afhankelijk van het gekozen formaat).
Let er wel op dat, als je verschillende soorten prentjes bestelt, een andere opmaak ook een extra opmaak-kost betekent.

Van elk ontwerp maken we eerst een proef. Ofwel sturen we dit digitaal door via e-mail, ofwel maken we een afdruk die volledig overeenstemt met het uiteindelijke resultaat. Zo kan je zelf nog eventueel wijzigingen voorstellen. In ieder geval wordt een bestelling pas definitief afgewerkt na jouw goedkeuring.

De mogelijke formaten lopen zeer sterk uiteen: van 7x15 cm tot bv. 18x18 cm, enkele kaarten en geplooide kaarten, éénzijdig of dubbelzijdig bedrukt... Bovendien kan je de prentjes ook nog in een kaftje of op een staandertje laten kleven. De keuzemogelijkheden zijn enorm!

Een overzicht van alle prijzen is daardoor bijna onmogelijk, om toch een idee te geven: het goedkoopste prentje komt op € 0,60 per stuk en het meest genomen model op € 1,25 per stuk.